Hello milo historia!

Assalam..

Dah berapa tahun tah tak update blog. Follower sume dah lari jauh-jauh agaknye ye dok?  Hehe. Alasan sama je, busy la kekononnya. Hehe.

Sebenarnya busy is not the main reason. Alasan utama is milo jarang on laptop sebab kalo bukak pon takleh nak watpe jugak sebab intenet takdak.  Intenet ada  kat fon je.

Sekarang milo keje dah setahun lebih, cepat btol masa berlalu. Umur pun dah nak masuk 25 haha. Tua dah weh!! Kahwin pun blom lagi. Haha..tak sempat nak cari calon, asyik keje je 24 jam, hurmm sape suruh jadi doktor ye dok? Padan muka hang milo. Huhu

Sekarang taip kot fon, tak best ah takde feeling screen kecik. Lain kali ah milo taip kot laptop, mungkin taun depan kot hahaha. Okeyh.: bye byeeee.. Kalo nak ikut perkembangan milo, nah polo setagram yang tak seberapa nih. @milalola.. Kantoi bukan milo, tapi mila. Haha


3 awek dan jejaka hot!:

Cik Mun said...

kalau kahwin jangan lupa jemput naa..hehe

Mr.Superman said...

assalamualaikum doktor mila. haha. milo pun bole,omei jgk. ala..abg takde setegrem la. T_T ni jd doktor kt mana? nk bebeuat terserempak. poyo tau takde calon. cpt2 la ehh..kemain tahun dpn lg baru nk on9 -.-

EyqaLuvender said...

wahhh..dah jd doktor! kat mana ye? kt la terserempak...hehe
sama la ngn iqa lama xupdate blog. skrg ni try utk aktif blk. rindu kwn2 blog :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...