TENTANG MILO


Assalamualaikum :)


Entri ini khas untuk memperkenalkan sedikit sebanyak tentang diri aku yang kerdil ni kepada blogger-blogger yang nak kenal aku dengan lebih lanjut. Eceh. Macam retiss gitu.


Name:
Seperti yang tertera di header. Nama diberi ialah MILO. Panggil je la milo ekk :)
Age/status/children:
22 tahun dan sudah pun berkahwin. Ada 2 orang anak yang comel-comel macam saya
Origin: Sayo oghe kelate make budu. Pehe dok? kihkih
Job:
Full time student. Pelajar perubatan tahun 4 from UiTM. Insya-Allah bakal bergelar doktor dalam masa kurang dari 2 tahun lagi. Doakan saya ye kawan2 :)
Blog status:
This is not my first blog. Blog sebelum ni dah dikambus dalam lubang kat belakang rumah. 1st time berbelog masa tahun 2009. Blog ni wujud pada Nov 2010 but tak aktif.
Interest:
Saya suka tengok perempuan cantik. Blogger2 cun, be careful. Anda menjadi perhatian saya. bHahahaha. :P
Football club:
Suka Brazil sebab ada KAKA..wakakaka. Ada jersi Liverpool tapi tak minat Liverpool pon. Erk?
Mind:
Jenis yang gila-gila, merapu raban, sengal.
My bad:
Melatah yang takde maksud. Hate it. Contoh: mak kau jatuh makan cili. Wadehek?  


okeh.itu je kot..nak tau ape lagi?haha..
k bye.lots of loves. ;)


Eh jap!! Part berkahwin and anak tu  tak betol pon.berangan je.hihiks! :P
p/s: perempuan2 jangan takut ngan saya. Saya dah ada kekasih. dan dia adalah seorang lelaki tulen. bukan perempuan ye. hahaha


6 awek dan jejaka hot!:

alif haris said...

huahuahua .. tawu doh mek klate :p

milo said...

hahaha..mek klate make budu nih :P

duan lang said...

orang ganu makang budu gop..hihihi

milo said...

hehehe..orang ganu simbol ye kepok lekor kang :P

duan lang said...

yeke?hahaha...ni bulih la tepoh budu ngan milo?haha

milo said...

bulih3..hehe :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...