Saya hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukannya.....

assalamialaikum kawam kawam.. mintak maaf bebanyak sebab dah lama giler tak bw kat blog korang. masa tak cukup tambah dengan wifi kolej yang ngok. kalo slow takpa lagi tapi ni wifi tkdak trosss. ish ish. kat sini cuma nak bagitau saya tak jadi nak...... nak....... nak...... jd photographer...... huhuhihuhu. ingat tak haritu saya berangan nak memiliki dslr utk hambik gambar saya sendiri wat mulut itik. ingat kan?? skang mulut itik saya tak jadi cam itik sangat so tak dapat lah beli dslr ye dak?? haha. geli geleman. sebenaqnya kan tanpa diduga baru2 ni phone htc 'vampire' saya rosak teruk sampai mengamuk tuannya yang 'penyabar' ni hewhew . then saya kena tukar plan lah from nak beli dslr kpd beli phone sbb phone lebih diperlukan, tapi sumpah tak suka beli phone baru tapi bile dh dapat phone cam tak menyesal la plak x beli slr. kikiki. see kita merancang Allah yg tentukannya.......


cukup lah sekadar yang ini........


ATAU yang ini????



sapa tak suka kalo dapat yang ni..ye dak??
:D

thanks Pitbool cayam sbb teman I n terpaksa tunggu hampir 4 jam semata2 nak dapatkan natang nih. punya la lambat proses nak beli.

23 awek dan jejaka hot!:

GBM said...

wow.. kalau GBM memang kompem grab terus yg second choice pnyer phone tu. hihi.. $_$

faiz fakhirin said...

waaaa...beli iphone ko?..buleh jadi potogeraper dhla pahni...with icloud u can do anything ~said siri

aimi said...

puyooooo.... gns tuan dokter ni.... =)

EyqaLuvender said...

uish...dpt handphone canggih...
jeles la ni!!!

cinta siswi said...

untungla dpt iphone..hehe..

eesyaheera said...

Jangan lupa download whatsapp. Nanti sennag nak contact. hehe

ieyza afieyna said...

wah untung lar..... jelez2.. hee

Cik Ca'ah said...

beli yang nokia 3310 tu
gamak nampak anjing tengah jalan,
boleh je baling tanpa ragu-ragu.
hahaha :D

Ros said...

Salam ziarah....

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
biela bell said...

kalau yg no 2 tak perlu pk panjang klu orang bg free..haha

Botak said...

untunglah boleh beli ipong., hahaha., handset botak tak canggih mana., ada flash tapi takde kamera., hahaha..

milo said...

@GBM: hihi sape taknak kan kankan?? hehe :P

milo said...

@faiz fakhirin: hehe mmg jadi photographer doh leni haha

milo said...

@aimi: tak ganas mane lah aimi..ramai la yg ganas macam tu.hehe :P

milo said...

@EyqaLuvender: jangan jeles :p

milo said...

@cinta siswi: phone rosak la yang :)

milo said...

@eesyaheera: e, mel dah download! no ee brape dah? hehe

milo said...

@ieyza afieyna: beli jugak laaa. duit nuff kan banyak :P

milo said...

@Cik Ca'ah: hahahaha! caah mesti penah wat kan? haha

milo said...

@biela bell: yang ni tak free pon yang...so terpaksa pikir 10x jugak nk beli hehe.

milo said...

@Botak: takpe...canggih tak penting, yg penting phone tu function ngan baik n tak buat hal.. :)

Lady Emilya said...

puh ipone huhu untung laa :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...