Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012

Assalam..

Selepas berkurun tak bukak blog akhirnya aku dapat gak hidayah tuk bukak benda alah nih. Saje je nak ucap selamat hawi wayeww kat you olls and tempek gambo gambo perasang aku. Lame doh ambe dok perasang sorang2 dalam blog. pehe?

Untuk sape2 yang tertanya2 kan dimanakah aku berada selama ni, ak sehat2 je dok urus hal laki aku and anak-anak.. kot2 la ade ingat aku dah jadi allayarham kann..k lah takmo tulis banyak sebab dah tak reti nak menulis dalam belog. Layan jeler gambo raya I okey?

Way back to Kelantan
 Muhammad Danish Afyf. my handsome nephewwwwww.

 1st day raya: with my sist. nak cakap muka tak sama ke? haha.mmang pon.


 Nur Awatif Najwa. my adorable niece..

cousins, nephews, sist

Like A Boss!!!

Mmuahh. Love you, Mommy!!! <3

cuzzie's wedding..

at cuzzie's wedding..kene edit sikit boh LOVE kat tgh tu sbb ada monyet sesat! huhuh!

niece, nephews and sist

Muhammad

Danish

Afyf :)

HAHA..she lovesssss cat so much!!

camwhoring

niece and GEDABAK STONE PIMPLE. hahaHAHa

 we r one family

muka BUROK! ank sedara aku paling kanan sumpah macam zombi resident evil. hudoh benor

 shoot off!

 LOVE..ank sdra aku yang tu memang sewel. abaikan love lobang hidong bab! die.

CICIY...our lovely cat.. die pun nak raya okey! meowmeow ;)




SELAMAT HARI RAYA IKHLAS DARI KAMI: MILO & PITBOOL!! :)

10 awek dan jejaka hot!:

Yanyan said...

milo, selamat hari rayaaaa :))
psstt, yan rasa tudung raya kita sama lah. oh nooo! :D

milo said...

@Yanyan haha..yannn, which one which one?? yg 1st ke 2nd? haha..milo dh jmpe 2 org tdung same yg 2nd tuh..huhu

aimi adilah said...

gamabr last 2 paling mahal =) hihih

slmt ahri rye dokter lawa =)

eikynsilent said...

baju pink tu cantiklahhh :D
slamat ari raya.

Iefa Ujang said...

selamat hr raya Dr.milo . sweetnyer gmbr last 2 :D

amranaiman said...

ayu berbaju cntik di hari raya :D

milo said...

hehe thanks all ;)

afzalsukasuki said...

ko sejak dh keje ni bz kemain kan?oo gambau raya ea?ko tunggu!!ko tggu gambar raya dari aku plak!!

fahim said...

pic lawa lawa. niece lawa lawa dan comel..

tapi yang resident evil tu aku pecah perut..

hahaha~

milo said...

@afzalsukasuki: hey pakcik, aku tak keje lagi la! hehe..blajo lagi :D

fahim: haha.die memang sengal macam tuh! :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...