Aku masih hidup :)

Salam all, I just want to take about 10 minutes for this entry, ni pun curi masa rehat tengah study. Kaki dah kebas dok baca pasal jantung. Hey, I exam minggu depan keyh you alls hehe.

Haa!! sebelom tu nak bagitau kat hangpa2 sekalian yang aku masih hidup k. Sihat walafiat ALhamdulillah.. yang penting badan maintain hihiks gedik kau. Erm, Aku tengok last entry aku pon masa bulan August, skang dh bulan December beb! 4 bulan aku tak tulis blog, dah lupa cara2 nak menulis kat dalam ni. 

AKu tak tau nak update ape, memang banyak pon bende jadi dalam tempoh pat bulan ni tapi biorlah rahsie ye dak, kalo tak rahsia pun aku malas gak nak cite kat sini, cramp jejari runcing I nanti, hahah!

Haaa! lagi satu aku tak tau knapa header comel aku sebelum ni dah takde terpampang kat atas tu?? hamboii blogspot dah muak tengok muka tersorong aku kat header ke? Biaq pi la dia mana die nak lari, aku tak reti nak cari. Tapi does anyone know why header bleh hilang? sape tau sila jawab, walaupun aku rasa macam dah takde reader dah blog usang aku ni kecuali Pitbool. Tupun kalo die still ade nafsu keinginan nak jenguk blog nih. haha. (jeles terok kalo Pitbool usha blog Fatin Suhana, tapi aku tetap malas nak update, eh I busy okeyh! :p)

Eh, macam dah terlebih 10 minit je ni tapi syok la plak merapu kat sini. extend 5 minit lagi lah, heh. Eh, nak pesan ni kat korang. Since I am already in my final year of being a medical student, aku nak nasihatkan korang adik2, kakak2, abam2 kacak(ehem2) , pakcik n makcik yang rasa teringin nak melanjutkan pelajaran dalam bidang perubatan atau medic, saya cadangkan korang batalkan sajelah niat tu ye. Serius ni serius. Jangan tanya knape, aku pun taktau kenapa.Haha. Yang penting aku takkan soh anak aku ambik medic (walaupun kedua2 bapak n maknya doctor, kalaula aku diperjodohkan utk kawin ngn Pitbool, insyaAllah puh puh puhhh)-->doakan kami okeyh?

Ok, tu je nasihat utk harini. nasihat x berapa nak berguna sangat tapi percayalahhh~~~ belajar medic memang seksa gila nak mati, Allah saje yg tau. huhu..kau tanya la setiap budak medic, mesti tiap orang ade tanya diri sendiri camni 'YaAllah kenapa la aku ambik medic????" n setiap orang juga akan ade rasa keinginan untuk quit medic. tapi cumanya kami tak berdaya pon nak wat camtu, sebabnya?? dah tahun akhir beb! kalo nak berhenti, berhenti awal2,hari 1st masuk fakulti bleh blah, baru la tak rugi and menyesal. haha. ok merapu. Nak sambung study minggu depan exam. APRIL 2013 aku FINAL OK??? cuak nak mampos. Sekian :)

dah besor panjang pun still main doktor2?? 
Kat patung bleh la kan? kat baby btol mau aku berpeluh2 dulu sebelum nak buat. gile lagi 4 bulan aku dah nak jadi doktor? layakkah kamuuuuuu.....ape2 pun, doakan aku...tq



15 awek dan jejaka hot!:

aimi adilah said...

aduh dokter cun ni....

lek la....slow2 k...i know u can do it.....

tuptup dh thn akhir can...kalau x repeat tu mkne nye layak lah =)

dh ade klinik bg taw sy ye..nk jd patient ptme ahhahahahahh

Cik Caah said...

wahhh,biasa la,nak keje hebat mesti la kena susah dulu. hehehe. chayok2! :)

Rizal uye said...

wah dokter,, sukses selalu

Rizal uye said...

wah dokter sukses selalu

Jojo Merah said...

Doctor-wanna-be.

Your picture in this post enhance our spirit on learning about health.

Kamu mesti tak bole give up. You are the future doctor:)

http://inijojomerah.blogspot.com/

Abg Stalker said...

masih bernyawa lg si mila ni ha.sama la kita.abg pun masih bernafas lg.klu da rs skt sgt 4bln nti da bole jmp Dr.Mila :)insyaAllah..jgn la putus asa k.gud luck.

milo said...

@aimi adilah

thank you darling aimi! insyaAllah lulus amin..kliik lambat lg la aimi hehe ;)

milo said...

@Cik Caah : tula kadang2 rasa cammm berattt sangat2..huhu tai xpe, insyaAllah boleh! yeahhhh !! haha

milo said...

@Rizal uye : blom doktor lg...thanks :)

milo said...

@Jojo Merah : thanks a lot Jojo..btw I will be updating about health too sometimes :)

milo said...

@Abg Stalker : wahh abg pun dh masih hidup lagi?? hehehe :p. insyaAllah..thanks a lot! :)

chot ok..! said...

medic?same with my kazen laa..dia pun medic,tpi terbang jauh ker jordan...hee..sya jer stay kt malaysia dalam kos It..pape pun,wish u luck.. :)

p/s : awak lagi cantikk<3 aww

milo said...

@chot ok..! : thanks chot ! goodluck for ur cousin too :)

~didiey~ said...

bakal doktor..bestnya!

Iefa Ujang said...

Dr.milo yg comel.smoga brjaya jd doctor yg baik :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...