My Baby Ada Baju Baru !!!

Salam.

Wakaka teringin nak bukak blog selalu je sejak tukor baju baru ni. Baru je tadi tukar pon. Tak khusyuk aku nak study tau.haha. Blog description nak bajet comel comel je letak word 'anyonyonyo'. Ye, anyonyo adalah perkataan paling kerap aku sebut dalam sehari, ia menggambarkan sesuatu yang comel lote. 

Nampak baby comel, anyonyonyo
Nampak anak kucing comel, anyonyonyo
Nampak anak bab! kalo comel pon aku akan tersebut anyonyo gak
Nampak doktor comel, lagiiiiilah aku sebut anyonyo. 
Itu reflex, memang akan otomatik terkeluar dari mulut kalo brain aku interpret benda tu as COMEL. 
Kadang2, tengah sikat rambut sendiri depan cermin pun akan terkeluar anyonyonyo. Heheee. Mintak maap kalo sape tak stuju.

Kenapa aku tukar blog template yang dahulunya dah cute comel lote lote? Aku ingat dulu aku buat template sendiri tido kul 4 pagi dengan bantuan tutorial aa, watdehek kenapalah aku beriya sangat ye? Alah sama je macam korang kan? haha. reasonnya nak bagi blog nampak cute.Itu saje. Selain dari tido kul pat pagi pat malam berturut2, aku jugak dah sanggup gadaikan duit spoloh ringgit aku kat sorang blogger ni yang invent aku punya header yang ada animation. TAPI header aku skang dah hilang and tinggal lohong je kat tempat header tu. Hey tak cute okey??

I dont know why header tu dah hilang, aku berkunjung ke blog si pencipta header aku tu and kat situ terpampang yang dia dah stop ambil order. Semua display header-header yang dia buat dah hilang and blog dia dah pun tak aktif. Marah tu memang marah sebab dia dah tipu kita kan tapi apa boleh buat, aku buat cool jela. ecececeh.

So, sebab ada lohong yang burok tu, ak pun decide nak tukar semua. Sekali ngan seluar dalam baju dalam blog ni aku tukar. Sekarang, kira cantik lah ni kan, walaupun tak secantik blog-blog korang :)

anyonyoyoooo ommeynye iyeeeee



4 awek dan jejaka hot!:

Cik Mun said...

anyonyoyooo...comelnye blog die..

Cik Caah said...

anyonyonyo comel je blog milo ni.

aimi adilah said...

chantek r....

seyes chantek.......

Mr Brightside said...

Blog yg comel! Hope u can follow my horrible adorable too :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...