Blogger bertuah, siapa yang kena?

assalamualaikum.

milo rushing takde masa kene taip entry laju2 sampai nak tekan capslock pun tak sempat. entry ni just for my appreciation to all my followers, readers, silent readers, as well as loyal readers and followers. ce tengok kat tepi kanan under 'my darlings' title box tu dah ada 303 follower kan. thank you semua for your supports! even the number showing  is not as big as yours, today me with full of my heart nak bagi sedikit penghargaan untuk sayang2 semua since i never did a special entry for 100th, 200th or 300th follower. sorry tau. 

sebelum ni bukan taknak buat tapi i purposely hold it first since i've been decided nak buat a lil bit differences here. eceh! haha. so today i still nak select 3 lucky darlings from my follower list in conjunction with my 300 follower celebration. celebration la sangat kan?! bajek retiss pulok doh. :D


1. 300th follower, follower yang ke-300 saya. --> Anugerah Cinta

                                   nama pemilik: Karmila (milo harap ini memang nama sebenar beliau) ^^
orangnya manis-manis gituu tau. :)
dan seorang gadis yg suka bermadah. entry2 beliau bagi milo best2 stakat yg milo sempat explore so far.
milo pick her not because she's the 300th. tapiiiii..sebab nama dia tu. there's something special there, some sort of connection with my name too! wekkk taknak cakap ape nama sebenar milo ;P
korang jgn lupa terjah kakak manis ni ye?? :) -milo rs dia lagi tua dari milo



2. mangsa kedua would be..jengjengjeng--> Najwa


nama pemilik: Nurnajwa KZ
orangnye pon comey jugak..semua comey2 yer..
perhaps some of you dah kenal dengan gadis virgo ni and some of u might not, so pegi la jenguk2 adik comel ni ye..
milo pick dia sebab dia follower milo yg ke 281. penat i kira satu2 tau.
and, for sureee theres something special with that number..hoho. ^^



3. blogger bertuah no 3 jadi hak milik... --> My Life, Love and Herbalife


nama pemilik: milik kakak cute yg juga merupakan seorang ibu kepada 3 anak comel comel gila errghh geram aku tengok.hehe
panjangnye nama kakak ni :P
okey, kakak ni ada buat online shopping herbalife
nampaknyaa kakak ni dah berjaya turunkan berat badannya hasil drpd produk herbalifenya!
wow..tahniah kakak! :)
so sape2 yang nak kurus, boleh berkunjung ke blog kakak cute ni yer... :)
entry beliau not only about herbalife k, entry lain post best jgk! siriussly ..
oh ya, milo select this blog sebab akak ni merupakan follower milo yg ke...46! dah lame tuuu..
yepp, 46 pun no.special dlm hidup milo :)

so, ketiga2 blog ni akan milo masukkan dlm main bloglist milo and akan dikomen n dibaca entrynye everytime milo BW and on9 ! :)



p/s: milo kena stop berblogging for some time becoz i 'll be going to hav a very big big big presentation next week. hav to present in front of 180 students plus 4 specialists. the topic is about sakit jantonggg. susah maaa...so, i really need such an adequate preparations. doakan saya! much hearts from milo :)



17 awek dan jejaka hot!:

Abg Stalker said...

abg knl najwa je,bakal gf tu :P ahahaha.ok milo,gudluck k. :)

Hunnym Syot =) said...

jeles dengan mereka! :( hehee

entry terbaru :
http://irsyanim.blogspot.com/2011/11/kejohanan-futsal-rakan-antidadah.html

karmilaillang said...

milo TQVM (tak tahu nak panggil apa) huhuhuhu..nama memang karmila binti illang hihi umur 25 masih muda lagi.

salam kenalan dari saya...

Badrina Ibtisam said...

Wahh untunglh dorg!!

milo said...

@Abg Stalker : haha..tau dia msuk segmen tu kan..hehe..cpt2 la hntr rmbongan..haha..tq btw! :)

milo said...

@karmilaillang : btul dh tu panggil milo..hehe..okey kak, welcome! ;)

unieMARKS :) said...

Goodluck for your presentation. and me busy with my projects. uhh!

EyqaLuvender said...

gudlark milo!!!
iqa nk jgk jd follower bertauh..huhuhu

Rtp Farra Arisha said...

all of them get the superb blogs! hehe..all the best for your presentation!~

Daddylicious said...

itu rezeki namanya...:)

aiNa yaZiD said...

kawan2 semakin bertambah.. =) gudluck 4 ur presentation darl~!

lia fen said...

sy x bertuah lah..;(

ieyza afieyna said...

wah.. nak pgi terjah dorang la.. ;)

Ihsan Arifin said...

tayah nak gugup sangat time presentation tu kah kah kah

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Alaa.. tak ada dalam pencalonan.. :P

MaiRa QuEeN said...

wah!!nk jugak...bestnyer..untung la..sory lambat balas jejak..xleh on9...tenet xde...baru msuk study..busy sikit..

milo said...

thanx semuaaa!! i dah lepas presentation, and alhamdulillah it went smoothly! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...