Again i have to stop

Salam semua :)

How are you guys, sihat? hopefully semua sihat sihat la ye..hee. im so sorry for not updating my blog as for i have a super hectic busy life late days. memang sangat busy gile. haih ni baru student tak keje lagi kan. so i cant imagine how am i looking later in my workplace or after having a whole day working. maybe i will look not so different from hantu kak limah, i mean the disheveled looking appearance, hope no lah hehe. also for and the foremost im so sorry for not visiting your sites back. sorry alot. rasa macam bersalah sesangat bila tak dapat balas jejak korang. anyhow, thank you sebab sudi datang jenguk milo, sudi follow and sorts thing :)

apeapepon, i might not be updating any entries for so long time as my scary end of posting exam is just around the corner. it will be started in 2 weeks time which covered 3 postings all together for all what i've learnt for 6 months time. dah la no study week prior, gilakkk betul kan? sobs! :(

plus skarang milo tengah busy gila babeng class everyday from 8-5. if not standing for the whole class i might be sitting for only 1-2 hour. kalo masuk operation theater lagila rasa macam nak tercabut kaki kau plus  dengan bedside teaching yang berjam-jam. yes, that's typical medical course class. i have to face it wherever i am.

dah malas nak bebel im so penat. ni pun i take some time nak tulis for informing u guys tht i might not be as active blogger as i used to be. sorry. :(

pitbool i miss you. pitbool's very busy for now biase la die tgh jadi presiden for his so-called research posting in Kuala Pilah ececece org busy le tuh.. he's staying there for one month n bila mcm ni nak bergayut pun tak sempat skang ni. hehe. kamu jangan notty2 kat sane hokey jgn gedik2 okey. nampak awek cun terus call i tau?? :D haha k goodluck sayang! :)


7 awek dan jejaka hot!:

SyamimiNazifa said...

mesti nanti rindu akak , hehe :*)

aimi said...

good luck dokter.... biase lah nme pon dokter kn =)

Abg Stalker said...

laki bini bz nmpknya ye.xpe la..dua2 nk berjaya kn.gud luck both of u. ;)

TwIstiEs*meSti Mau* said...

waaahhh....boleh la upah jadi private dktor nii...:)

erm...beringat2 sikit...anak orang tuu bukan anak kucing nyerrr....:D hahaha

cik ketam said...

gud luck dokter milo!!!!

milo said...

thanks all! :) huhu sorry milo sgt bz skg...

Badrina Ibtisam said...

Good luck kak! I'll miss ya! Huhu x)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...