Sebulan kerja raya sehari

Assalamualikum..

Apa khabar semua? Still ingat kewujudan milo kt dunia blog ni x? Im sure most of u do not kan. Lama gila tak update blog. Since habis belajar haritu about 3months ago. Pas habis belajar milo ade g holiday kt Jepun for a week. Ingat dulu nak post pasal japan trip, tapi selalu je tak berkesempatan. Takpelah nak share skrg pun cite dh lapok. Huuu..


Im sure ramai yg tak tahu milo skrg dah start kerja.. Almost 1 month++ dah.. Gaji 1st month pn dah dapat hehe tp sory takde peruntukan tuk blanja u olls haha :D. Milo kerja kat Hospital Tanah Merah, it was actually my second choice. My first choice was Hospital Raja Perempuan Zainab 2, tapi tak dapat sbb there are too many doctors dah kat sana..n nampaknye rezeki milo kat Hosp. Tanah Merah..not bad laa..at least dpt kat kelantan jgk, walaupun about 1 hour from my house huhu...


Milo skrg kat ward pediatrik (kanak-kanak), moh ler reramai ke wad 2 Hosp.tanah merah. Jangan bawak stok anak yg sakit2, tp datang bawak makanan tuk aku je tau haha. So far ok la kerja tak stress mana sebab bos bos sume baik2. Memang le penat working hours lama tp mentally not compromised tu yang penting hokey..


Okeh thats enuf pasal kerja kot. Nanti2 lah cite lg pasal kerja. And 1 more aku nak buat pengakuan. Frankly speaking im no longer with pitbool. Opkos la korang nak tahu kenapa kan? Tanya pun aku tak gitau jugak haha. Ada lah hal2 yg tak dpt diselesaikan between us. N its not because of minah/mamat ketiga. Mungkin tiada berjodoh antara kami setakat ini. Jangan kau cakap aku tak sedih, aku dah puas menangis sampai nephrotic muka aku. Cari sendiri nephrotic tu maksudnya apa. Hehe. Kalau ade jodoh tak kemana kan? Kalau tak berjodoh pun, aku pun dah redha :) 

Harap masih tak lambat utk wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. 



Wokeh. Sampai sini je, esok ku kerja. Dari 7am-10pm. 
Sumpah malas.
Malas nak drive
Malas nak tinggal rumah
Yg ada mak ayah. 
Good night! 
Assalam

6 awek dan jejaka hot!:

Cik Mun said...

hai hai hai..selamat hari raya :)

aimi adilah said...

wahhhhhh dah jadi dokterrrrrrr

ptt lah dokter ni comel... dkter ank org kelate rupe nye.... hihihihi

dlu kite stdy kt mchng.... reall miss kelate =(

semoga berjaye ye dokter,, nt kalau kite g kelate kite nk jumpe dgn dokter cun lah :D

Mr.Superman said...

ni entri bila la milo..haha. da jd doktor adik abg ni :) ntah ingat abg lg ke tdk. nway,tahniah mila ;)

milo said...

Abg, ofcoz milo ingt hehe.. Baru terbukak hati nk bukak blog., dh setahun kerja..busy sgt lah abg.. Anyways, thanks for the wish! :)

milo said...

Hehe ank ore kelate mmg comey2 eh? Haha.. Aah aimi, dh setahun kerja..takde masa nk bukak blog mmg xsempat busy sgt.. Mehla dtg hospital tanah merah jumpa milo ;)

Mr.Superman said...

ok abg terlepas pndg,da baca kne baca blk. haha. keje kt spital tanah merah. finee..jauh nau abg nk bebuat terjumpa. :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...