aku ambik MC from berblogging

Assalamualaikum...

First of all, mintak maaf banyak banyak sebab lately milo takleh nak visit korang. Mesti ramai cakap milo bajekk hot, orang datang komeng komeng, datang bergosip kat shoutbox, tapi langsung tak dibalas balik. huhu.. Sory a lot tau memang skang ni, on weekdays milo tersangatlah busy. Dulu bolehla hari2 post entry sebab tak busy sangat but now starting on this week further, milo has to be in Emergency Department(ED) kat hospital selayang selama sebulan. Almost the whole day from 8am-5pm milo kat sana, and sometimes ada oncall till 10pm and beyond. So memang tak sempatlah milo nak bebel bebel kat sini lagi ye dak? so, milo nak ambik cuti lah kejap. Ambik MC from berblogging hehe. InsyaAllah on weekend if ada masa milo visit korang ye? hihi. Entry ni just nak inform pasal tu je..just a quick post! bubyeeee.. gonna mish u all sweetiessss. :D


pekak telinga aku asyik duk dengar bunyi natang ni hari2..hehe



p/s: sumpah penat gila dok kat ED.Nak tercabut kaki aku. tapi apeapepon, tetapp SYIOKKK..  :)

16 awek dan jejaka hot!:

afzalsukasuki said...

ah ko mmg sentiasa bz,xbz pon ko buat2 bz..milo la katakan.haha

aimi said...

selamat berkerja doktor milo :)

budakijaupendek said...

hehe
blogging pun boleh amik mc ea ?

ieyza afieyna said...

MC berblogging berapa hari sis ?

rindu la nnti.. hee

keje leklok tau ;)

Asyila Zainuddin said...

medic student kan? heeee..

ade2mama said...

bt elok2..ala sebulan jew dengar bunyi siren ambulan tu uuuuh

milo said...

@afzalsukasuki : haha.siot laa ko apjal..haha :D

milo said...

@aimi : thanks dear! :)

milo said...

@budakijaupendek : eh mestilaa bolehhhh..hehe

milo said...

@ieyza afieyna : hihi..terharu plak ad org rindu..haha..kjap jela mc, tp tiap2 minggu la ad mc tu..hee..

miss u tou sist! :)

milo said...

@Asyila Zainuddin : yup :)))

milo said...

@ade2mama : oh oh, not sebulan je..will be everyday, everytime and everymoment nanti..huhu..

Nurnajwa KZ said...

Have fun dkt ED, heeeeeeeee ;D

iefa ujang said...

ED??bestnyer . . . xsabar nk lepak situ gak wlaupown kami bkn doktor.hehe...gud luck

Abg Stalker said...

ada main bedah2 lg x?hahah..kn syok bedah awek2 cun :P xpe2,kje kne ikhlas..jaga dri ye. :)

unieMARKS :) said...

MC dah berblogging hari tu. rindu den tak? ;b

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...