Korang ke mamat hensem kat karnival kesihatan yang aku jumpa tu??

Assalamualaikum semua. Firstly nak bagitau entry sedih yang keluar banyak hingus semalam takde kaitan dengan entry menyampah INI tau.hehek. Biase letteww ada personal problem siket. Im okey already and thanx a lot for those yang bagi semangat kat milo ya! :)

Semalam baru saje selesai wat program Karnival Kesihatan kat Shah Alam yang milo dok promot2 kat korang harituh. Kompem takde blogger yang gi sane kan? haha. Its okey.. Sobs! :(

Actually, it was such a so much tiring day but however we had a very fun moment for organizing a health program for our community. The response was quite satisfactory approximately about hermm 400+ visitors maybe and Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar walaupun aku dikacau oleh seorang jejaka kampung yg bisu mintak no tepon aku. Haiya. Cuak doe!

So, here we go!! lets have some picca hereee :))

shirt designed by our multimedia bureau.bolehlaaa..hihik

hadiah-hadiah lumayan from avon

senamrobik lead by Afiq, Pali, Puteri and Ad.

pertandingan anyam ketupat.

demonstration of basic life support by our 2nd year juniors

blood pressure checking 

haha.thats it! breast self-examination demonstrated by  miss beautiful Nailil

pilih la korang nak yang mana for your future doctor :)

optometrist pun ader youuuuu.


haaa.ni gamba tuan belog.boleh scroll laju2 ke bawah. Oh ye, makanan di sponsor oleh Anis Sup Utara.

Ni la bahagian kuiz yang aku pegang tu. Siap ade roda impian lagi tuh hahaha. Kau tahu, budak umo 5 tahun pun nak main kuiz??? hoii.budak2 ni cuma nak pusing roda tu je, jawap soalan takk reti pon. hukhuk




AND........LAST SEKALI!!!!! AKU JUMPA MAMAT HENSEM DOWWW!!! 


aku rasa tu blogger lah.






nak tengok? 
scroll ke bawah lagi cepat!!




























































HAMEK KAUUU!!! die pun datang health carnival kitorang.
KACAK tak dia??? hihik hihik.sukenye I.

@
adakah mamat hensem misteri ni salah sorang daripada korang? mengaku cepat!! 



26 awek dan jejaka hot!:

Yanyan said...

milo! smart lahhhhh shirt korg. nak jugak! haha. btw, jom dtg UIA 9-12 oct ni. ada choc fair. jomlahh. leh jumpa milo :P

Farhan said...

hmm.. nmpk mcm bukan muke sy.. bukan kot.. ahaks..

duan lang said...

kawe g tapi gak demo jah xprase...duk tengok demo anye tupak..ahaha

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

mamat hensem?eeww.. *_* bkn xnk prg.jauh la.abg kt johor skrg ni.em..klu abg kang x jd lak korg bt kje.haha

p/s: krm slm nailil! :P

milo said...

@Yanyan : haha.at first milo tgk cam tak smart, tp bila upload lam ni nmpak cam smart plak..hihiee..

okey, kalo free i try ajak pitbool pegi :)

milo said...

@Farhan : ohh sungguh jauh berbeza..haha :D

milo said...

@duan lang : owoh duan gak eh silap ore sokmo dio tuh..kito xmasuk anyam tupak weh..haha :P

milo said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) : haha..okehh will do kirim salam kt nailil..hambboiiii.. :D

ieyza afieyna said...

sape laki tu ? tak knal pun . hekhek...

afzalsukasuki said...

kehenseman aku tak mampu tetanggung oleh karnival kesihatan ko tu.kahkahkah :D

ubi said...

besar gile foreiner..hensem la sgt!..grr

blog-tips-kurus said...

kompem bukan saye. sekian. :-)

milo said...

@ieyza afieyna : hihi. sebenanyaaa laki tu....jeng jeng :)

milo said...

@afzalsukasuki : uwekkk ko ada baldi 5 tingkat tak? ak rs mcm nak muntah la. hahahaha

milo said...

@ubi : haha hensemlah tu ! :D

Yanyan said...

heee datang tau milo! pape t roger dekat blog yan eh. twitter lah sng. hehe :P

bella luna said...

taste kite berbeza, ingat mamat hensem mane la yg milo jumpa, baru nak jeles,hehe,.bdw, tshirt korunk smart sgt2, ade lebih tak?na minta satu,hehe

iefa ujang said...

Dr.milo...comey sgt ! ! ! ske tgk . . . org kta org klntn mmg comey2 . ni la kot slh sorgnyer

milo said...

@Yanyan : okiesss yan! insyaAllah :)

milo said...

@bella luna : haha..hensem la tuuu..wahh rmai yg berkenan ngan tshirt ni ey..hehe

milo said...

@iefa ujang : haha biase2 je laaa ieFA..padahal die tu pun ad baka klntan jugak..hehe..awk pn cumil tauuu :)))

budakijaupendek said...

suka tengok milo senyum.
siyes manis je muka (:

milo said...

@budakijaupendek : heee.biase2 jelah sayang! awk pn comel tauu.. thankie btw.. :)

cik mun said...

hahahaha.."sangat kacak:..auww

MIMIE AIZA said...

kawan mimie pun pegi carnival ni. dia blaja uitm shah alam

aimi said...

=( sedih ny xdpt g ......ade modul hari 2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...