Terbongkar: Babyku kini sudah berusia sebulan 1 minggu.

Assalamualaikum semua :)

Sebelum tu nak cakap mamat yang korang cakap tak berapa nak hensem pada entry lepas tu sebenarnya lecturer aku from Iraq. Saje nak buat kecoh.haha. Mampos la kalo dia tahu aku boh gamba dia lam ni. Jumaat ni dah la ada test ngan dia, harap2 dia wat soalan senang. Penat aku puji dia hemsem. 

Berbalik kepada tajuk, sirius berdebar gila nak buat entri ni sebab terpaksa bongkarkan rahsia sebulan yang lepas. huhu. Tapi kuatkan jugak semangat nak post pasal baby. Saya rasa dah sampai masa untuk saya berterus terang dengan korang sume. Nanti lama-lama korang akan tahu jugak kan. huhuhu. Jangan terkejut ye.. Milo sebenarnya dah kahwin dengan pitbool. Harap-harap takde yang nak g terjun bangunan dari tingkat doploh ye. Kahkah pewasan hot je kau ni bedah. :D

Perkenalkan ni babyku bersama neneknya, means; my ummi.
masa ni umur dia tak sampai sebulan lagi
Nama diberi Muhammad Danish 'Afyf
comel tak? ada rupa sape? me or pitbool?


Alahaiii lupa plak nak buat correction, panggilan 'ku' diatas refer kepada kakak aku sebenarnya. hehe. Ye betoll aku sedang berangan nak buat post pasal baby aku sendiri. Bilaaa la agknye ye kawam kawam?

Tapi kan aku memang ada baby baru pong. Memang baru berusia sebulan lebih. Ni bukan baby kandung tau, baby angkat jew you. Hari Khamis minggu lepas baru deal ngan mahkamah kat Selayang Mall atas pengambilan anak angkat. Nama diberi adalah Gegirl!!! hoho.



Nama: Gegirl binti pitbool (jangan mawah ye sayang)
Umur: Sebulan lebih
Hobi: makan minum makan and at the same time berak kencing berak (berulang selama 24jam)

Aku g beli natang ni kat Selayang Mall bersama, kawanku si Puteh. Asalnya nak beli benda lain pastu terbeli rabbit ni sebab aku terharu gile bile dengar rabbit ni memanggil aku dengan panggilan "mama! mama!" masa aku singgah tengok die. haha. dan Untuk pengetahuan korang, aku baru je berjinak-jinak dalam penternakan sekor rabbit ni. Semuanya bermuala setelah pemergian ALI seminggu sebelum raya haritu. Al-Fatihah untuk Ali.  :'(

p/s: sape2 yang ada bela rabbit or penah bela rabbit, boleh tak kongsikan tutorial or tips untuk jaga rabbit camne. timekasih :)


26 awek dan jejaka hot!:

Peah Glemer said...

dua dua comel. geram! geram!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye baby..geram tgk..
ingatkan betul2 baby milo td.. ;)

*Tak pernah lg bela Rabbit..^_^

budakijaupendek said...

bulu gebu...
comei2. hehe
tp tak pernah lagi bela rabbit (:

ubi said...

oh..die panggil ko mama mama ek!..camne tuh?..xoxo

EpoLღKekunangpelangi said...

amboi.. dah tak sabar dah ka tuu. hehe.. Arnab jangan terlalu sejuk, jangan terlalu panas. Mengada sikit. ;p

EyqaLuvender said...

baby,baby,baby oohhh..hehe
*t'nyanyi lgi justin bieber plak...
comel lah danish!!!

ieyza afieyna said...

comel nye baby kat ats tu..pipi tembab!

rabbit tu..cute.. tingin gak nk bla rabbit..

MIMIE AIZA said...

omeii omeii nye baby tuu

budak penjara said...

siap ko..aku nk bgtau kt lecturer ko..haha

aimi said...

dokter yg sgt kelakar... ni lau nk wt operation sempat ag gelak2 dgn pesakit..ahahahahahha =P

kaizen said...

kawen la lepas abes study nih... hehehe

Abg Stalker said...

rabbit ni bt abg geram je la.mcm nk ckur je bulu dia.hahah :P abg ske sugar glider sbb dia ghairah.

nick dot anis said...

comelnyee

iefa ujang said...

cettttt . . . selayang mall ? ? iefa slalu g sna sbb dekat gak la ngan umah . rajin tol mmbela kan . iefa rsa cam nk bela kambing , tp tkot kena cekik dek warden lak .

chae ra said...

ala..nak milo sendiri pe salahnye..
bukan mude lg pun..
tutorial jage rabbit xde la..kalau rabbit mainan reti la jage.hehe..

milo said...

heeee thanks all! gegirl memang comeyyy..hihik :D

milo said...

@ubi : sebijik mcm ko panggil..haha

milo said...

@EpoLღKekunangpelangi : eheh, biasela tu x sabar..heee..btw, thanks for the tips! :)

milo said...

@EyqaLuvender : thanks dear! danish dh besar dh skarang hehe :)

milo said...

@ieyza afieyna : danish said: thanks auntie ieyzaa :)

milo said...

@budak penjara : haha..aku dah tak jumpe lecturer aku yg tu dahh pon pasni :D

milo said...

@aimi : hehehe..we cant be so serious definitely.kna ada gelak2 jugakk..hee :)

milo said...

@kaizen : insyaAllah..pray for me key ? :)

milo said...

@Abg Stalker : haha..sugar glider ghairah ke??? camne tu? huhu

milo said...

@iefa ujang : haha. iefa minat bela kambing ke?? siriusss???

milo said...

@chae ra : heyy u, i mude lagi laaaa..hahaha :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...