Mengidam Chicken Chop

Salam hari Jumaat semua... :)

First of all, I hope you guys semua sihat sihat ye menjelang hujung minggu nih. Jangan demam demam okey nanti boyfren/girlfren ajak keluar rugi plak kalo demam. Mintak-mintak la encik boypreng ajak aku kuar hunjung minggu nih. puhh puh puhhh. moga dimakbulkan. hihiks.

Eh eh, korang sume kalo mengidam nak makan ape2 ada macam aku tak? Aku kalo mengidam memang teruk habis. Kalah orang tengah pregnant. Ada sesetengah orang, ada tempoh tertentu kadang2 kalo 3,4  hari tak dapat benda yang diidamkan tu, terus lupa kan. Tapi kalo aku, aku akan dapatkan jugak something yang aku nak tu walau dengan apa cara sekalipun. Walau terpaksa ciom mamat bangla pun aku sanggup. haha gigih tak aku? :D . 3,4 hari lepas aku mengidam nak makan ciken cop. Lecturer aku la dok sebut sebut ciken cop time kelas. Kelas plak dari pukul 830am-12pm non-stop.Tambah tambah brekfes aku tak makan. Mane tak berair mulut kan? Banyak kali jugak la perut aku duk compose ringtone and aku dok telan airliur time tu. Pastu semalam ada masa free sikit aku teros tarik tangan kawan aku paksa dia start enjin kereta dia bawak aku pegi makan ciken cop! haha. kejam gila.

TENGOK TU!  HABIS LINNCIN OK AKU MAKAN. AKU SANGAT TERKEJUT!!!

Yang kat atas sebelah kiri tu kawan aku. Aku panggil dia Puteh sebab orangnya putih melepak. Aku dah usaha nak edit gambar dia ni bagi itam, tapi tak dapat weh.last2 aku plak jadi itamlegam.stress aku...Anyway, A BIG THANX untuk Puteh sebab susah payah bawak aku makan chicken chop..lagi bertambah sayang aku kat kau. Lagi sayang kalau kau belanja aku semalam. Eh kwn2, Puteh ni cantik kan?? Single lagi ni. Bakal doktor plak tu. Kalo nak ngorat, bagitau aku..aku kasi no.bapak dia. Senang sikit nak masuk minang.

p/s: aku jarang boleh habiskan makanan kat kedai sebab banyak sangat bagi aku yang bersaiz kecik ni. Kat kedai yang kedekut taik idung masin je aku dapat habiskan. :P btw, thanx for reading! loves-


8 awek dan jejaka hot!:

echaRierie said...

haha..
finally dpt mkn jgk kn..
tgh happy la ni ?
hihi~
waa..rs nk mkn chicken chop plak..haha ~

iefa ujang said...

waaa...nnti cba la chicken chop bintang sidewalk.sedap n murah.bru je g mkn...heee....promote plak

nik rosmawati said...

mengidam nak makan chicken chop lepas baca entry ni.hehe

KeTaM_BaTu said...

erk... betul ke puteh masih single..?? hahaha... btw.. tahniah sebab awak dapat apa yang awak idamkan.. ^^

~milo~ said...

@echaRierie:aah tgh hepy dpt mkn ciken cop! haha. p laa mkn..yummy yummy

@iefa ujang, okiess dear! nt milo try g sana..heee tq! :)

@nik rosmawati, hehe p laa mkn :)

@ketam batu, yup single..haha :P

Gogoreng Ada said...

Chicken Chop kat San Francisco Piza ada promotion skrg. Sdp gak. :D

SofyIsmaiL said...

bestnyerr,, tgk, xpasal2 sy pulak mgidam lps tgk gmbr tu.. huhu =P

milo said...

@gogoreng ada, okiess nt nak g melantak kat sane.hehe

@sofyismail, ape lg, start engin kete laa..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...