Kisah Dokter Handsome!!!

Assalamualaikum semua. Harap semua sihat-sihat belaka yaa.. :)

Amacam? Agak-agak apa kisah di sebalik doktor hemsem tuh? hehe Actually aku skang baru je balik from Sg.Buloh sebab harini all the day kelas dekat sana from 8am-5pm. Penat memang penat but bila balik kolej nampak laptop terus tak penat. Sirius. haha. So harini milo just nak bercerita cerita gatal milo, not for sharing any tips, nanti next entry milo post pasal health tips lagi key. I just got no enough time sebab jadual pack gila tahap dewa. Menyesal ambik medic. wuwu..T.T

Lets go to the Dr.Handsome's story. HAHA. Harini from 2pm-5pm milo ada kelas Ophthalmology. Its all about your eyes. and harini adalah hari pertama milo start posting ni. So lecturer yang nak mengajar semua tak kenal lagi. Masa tuh dah 2.15pm tapi lecturer still tak datang datang lagi. Milo dah start ngantuk dah. Siriuss mak ngantuk gila noqq, semalam takleh tido. Pastu tetibe kan, datang la sorang lelaki ni ikut pintu belakang, he asked, " Do you suppose to have Ophthalmology session for now??" "Yes, Doctor" jawab student kelas aku. Budak laki je jawab soalan tuh, budak pompuan semua duk menganga menikmati kehemseman doktor tu termasuk aku. haha. Sirius hemsem gila. Manis, Macho, Kacak, semua ada sesuai jadik Lelaki Melayu Terakhir! Kitorang dah bising dah duk cakap 'huiyooo huiyooo, handsome doee'. Ya memang, camtulah reaksi student perempuan bila nampak Doctor Handsome walaupun dah berpunya atau dah ada anak 5. haha. Ellleh korang pon camtu gak kan kan kan??? Mengaku cepatt! :P



Okey sambung, pastu doctor tu pun masuk la kot pintu depan nak bagi lecture neh. Aku dah semangat dah ni. Tadi yang ngantuk teros jadi tak ngantuk, bagus jugak diorang provide doktor2 kacak & cantik.hihiks. Exited sangat nak start kelas sampaikan aku tersilap baca doa makan. Ya Allah. Sabar je la. Sampai macam tu sekali. haha. Pastu bila doktor kacak tu nak start lecture, dia pun pasang la slide powerpoint untuk 1st lecture. and  kat 1st slide tu tulis...

Intoduction to Ophthalmology
Lecture from : Dr. Subramaniyam A/L Arumugem Minachi (bukan nama sebenar)
Ophthalmologist bla bla bla...

OMG!! OMG! OMG! Im speechless. We were speechless. 
Sirius muka macam Melayu. Tak tipu.
Speaking takde sleng keling langsung. betol!
dalam hati aku yakin doktor ni mesti kacukan punyee! takleh terima hakikat
Puteh(kwn aku) duk gelak-gelakkan aku kat sebelah.Gelak macam hantu.
aku plak terus takde mood balik nak belajar sampai laa at the end of 2nd lecture.......



"Okey guys, sorry forgot to say, actually I have taken over Dr.Subramaniam session for this two lectures, and introduce me, Im Dr. Hairee(bukan nama sebenar)

Caitttt! doctor ni bukan nak bagitau awal2. Membazir je 2jam tak fokus dalam kelas tadi. Tapi apeape pun

*berbunga-bunga balik hati kami* 
hahaha

at last, we were broken into smilessss :)

p/s: Dr.Pittbool jangan marah. Awek awak memang pantang kalo tengok Dokter Handsome lain. takpekan? kihkih :P

14 awek dan jejaka hot!:

alif haris said...

memang best kan klu lecturer tu cantik atau hensem ..
mst segar bugar je mata tu :D

milo said...

haha.sorang dah mengaku..hehe..btul2..kalau muka cantik perangai pun baik best laa :)

iefa ujang said...

klu cntik 2 puas la iefa puji.klu hensem 2,iefa xbrani pndg...tp best la tgk hdp milo.xyah la mnyesal ambik medical.noble job... :)

Adam Idris said...

amboi excited sungguh
muda kot, tu yang bergaya lagi kacak, huhu

yanyan said...

hahahahaha boleh plak dia tak bgtahu yg dia take over! :DDDD

milo said...

@iefaujang hehe..tapiii penat sgt huhu :(

@adam idris, mmg muda lagi..haha

@yanyan tau xpe..ish ish exited nak mengajor kott.hehe

Gogoreng Ada said...

Kecian kat lecturer yg xhensem.XD

ibnuismail said...

pompuan2~ nie lah di sebalik dunia kedoktoran ya.haha....=P

Gauss-Seidal said...

untung orang kacak..
kesian orang tak kacak..:(

alif haris said...

hahahha .. kalau cantik tapi mcm ghimau mcm nk beranak pn ta best :D

ubi said...

hensem!.. ah,, pmpn lawa xde?..:p

Faraa Eiman's said...

nsem ta ? meh kenalkan kat aku , bley buat ganti shahir , kahkah

milo said...

ye, dia hensem n doc pompuan pon ramai yg cantik2..hehe.btw tq a lot korang! ;)

Princess Nusy said...

ahaha...sabor jela..=))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...