Sorry blogmates & readers



Assalamualaikum blogmates and readers. Hoping you are all in well yaa :)

First of all I would like to give many thanxs for those who coming, following and leaving their comments here and SO SORRY milo tak boleh balas kunjungan korang lagi buat masa ni. It seems I need some more and more rest..huu.. InsyaAllah after milo sihat, milo kasi gegar blog korang hee.


Yaa, Im on my 2nd day of feverish :(
bye. Miss you all. -Loves

p/s: milo rasa milo demam sebab terrlalu penat sangat sebab kelas terlalu pack, everyday 8am-5pm, kena bangun pkul 6.Gilakk betol..and tak cukup tido duk buat assignment yang sangat2 banyak. Dahlah tu plak all the classes held kat Sungai Buloh, at 7am dah kena gegas pegi sana from Selayang. aiyoo. Sumpah tak suka macam ni.


5 awek dan jejaka hot!:

yanyan said...

alalahhh, milo tak sehat ke.
get well soon okay :))

iefa ujang said...

alolo...ciannyer dia.rehat ckop2 ye Dr.milo...rndu kamu ni :)

wachak said...

Jgn lupa makan ubat. semoga milo cepat sembuh.

milo said...

tq all! ALHAMDULILLAH..Im getting better for now! hee :)

alif haris said...

kesian beliau ta sehat sbb penat kelas to0 pack .. huhu ..
tp skrg dah sembuh kan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...