Happy belated 22nd birthday :)

Assalamualaikum..heyyyy hottiesss :)))



So, sekarang ni just nak ambik masa sikit post pasal diri sendiri haha.

Yup, that's it!! i am officially turned into 22 years of being a slave of the Merciful Allah,
22 years of being a youngest daughter of my beloved abah n ummi,
22 years of being the most problematic creature in the world :D,
22 years of being a healthy lovely girl,
and preciously and gratefully
22 years of being given the opportunity to live in this world,
by
28 OCTOBER 2011

HAPPY BELATED 22nd BIRTHDAY TO ME~~~
(nyanyi versi usop)

wish: aku harap entry ni laku walaupun kejadian berlaku 4 hari lepas.haha 
aku harap dah tua bangka ni, perangai aku matang la siket, taknak matang banyak sangat nanti dah tak cute macam dulu2.he he 
aku harap aku dapat berubah jadi makin baik...puh puh puhh.
aku harap lepas ni aku boleh kawin ngan pitbool. dah tua kan, nanti susah dapat anak hokeyyyy 
aku harap aku dapat buat & lulus exam Jumaat ni..*tengah pulun study ni weh.
and last but not least 
AKU HARAP DENGAN USIA YANG MAKIN TUA NI AKU DAPAT JADI HAMBA & ANAK YG SOLEHAH.. AMIN..moga dimakbulkan :)

p/s: pengakuan berani mati, tak dapat dinafikan lagi, aku rindu korang sume..sobs(kesat air mata)

13 awek dan jejaka hot!:

kura said...

wah. happy birtyhday lah. 22 yuu. heheh

Yanyan said...

heheks, HB milo!!
semoga dipermudahkan segala urusan dan sihaaaattt selalu.
xoxo!

Cik Ca'ah said...

miss u too milo!
hepy belated bday,sweetie <3

biar-hati-berbicara said...

salam singgah BW..
yahh..da tua tu..
happy besday yahh..

iefa ujang said...

alolo . . . da tua la dia . ahaha . . .tp Dr.milo ni makin tua makin comel . ^_^

Liya said...

happy belated befday!

unieMARKS :) said...

heppy belated bdaee sis comel:D

aimi said...

happy brthday dokter cun =)

Abg Stalker said...

ehem2,terasa nk ucap skli lg la..:D selamat hari lahir mila. (nama sbnr?)

ieyza afieyna said...

happy belated birthday sis ;)

milo said...

thanks korang! korang memang cun n hensem terok lah! haha :D

Nurnajwa KZ said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY :)

milo said...

thank you najwa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...