Kekasih hati pengarang jantung yang kacak



Salam....

This time cuma nak tunjuk kekasih hati pengarang jantung aku iaitu.....


MR. ALI ATAM!!!!








Rindu gila kat Ali. Sebelum balik beraya kat rumah nanti, ingat nak beli baju raya kat Ali lah kat Jalan Tar. Kasi matching dengan aku. Nak beli warna apa eyh? Baju raya aku pun tak terbeli/terbuat lagi. Tak sempat nak pikir. Untuk menambah kekacakan Ali, aku nak tambah beli songkok, sampin and contact lens colour sekali. Ouh ternyata, walaupun itamlegam Ali tetap HEMSEM GILA seakan-akan Dindong Dantes.


8 awek dan jejaka hot!:

cik tikah said...

muka mr ali yang serius, garang and COMEL!!!

KecohAbes said...

comei kucen..hehe!

liyanalalala said...

mr ali comel lah

milo said...

cik tikah: haha mmg nmpak garang tapi hati dia cute..kihkih tq btw :P

kecohabes: hehe tq!! :)

iefa ujang said...

comel!!!t jgn lupa bli songkok skali tuk dia...bru la nnti kamu dikatakan pasangan bahagia.ahaha :P

milo said...

hhaha..okiess dear! nanti i beli..mauahaha :P tq btw iefa!

alif haris said...

muke ali tu mcm tgh mara je .. hehe
tp tetap comel

milo said...

tq alip..tp mmg ramai ckp muka ali garang hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...