'Doodle's Giveaway by Cik Nuyui 'Ain'


Hahaii dan Assalamualaikum :)



Harini terasa nak try cuba test nasib untuk men'join' GA by Nuyui 'Ain yang telah di tag oleh adik manis stobewymerahaty iyka zulaikha. Terima kasih daun keladi lain kali tag lagi kih kih. 
Okey syarat-syarat nak join boleh baca kat banner yang sangat terkiut miut di atas.
;
;
;
;
;
Saya suka doodle kerana...doodle itu satu ciptaan yang tersangatlah comel, cun-melecun, handsome, kacak bergaya dan paling penting sekali cute-mute macam baby baru lahir.Alololo.Cumel betul . Tengokla doodle kat atas milik Cik Nuyui 'Ain tu, lagi comel dari Nora Danish kan? Rasa macam nak cubit cubit je pipi blushing die tuh. Lagi satu, even doodle tu ada jerawat batu sekali pun, doodle tu tetap nampak cute punye! Try lah sape sape buat doodle huduh2 rambut serabai macam hantu kak limah pun tetap nampak comel. Tapi sayang I tak reti buat doodle. Sobs!

Ok done. Milo randomly tag sape sape je okeyh. 
The lucky blogger is farz zull
TQ :)

3 awek dan jejaka hot!:

said...

terima kasih miss milo sebab sudi join GA saye ni.cerita kat tv3, amanah dalam cinta, hero dia nama Milo. jadi agak teruja dengar nama awak ni milo. hehe. good luck tau

^__^

iefa ujang said...

gud luck Dr.milo :)

milo said...

Ain & iefa: Tq dearyyy! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...