Selamat Berpuasaaaa :)

Assalamualaikum..

Rasanya masih tak terlambat if nak wish Selamat Berpuasa kat semua rakan rakan bloggers dan seluruh ummat Islam. Tak sempat nak buat entry haritu sebab busy sangat. Aiyooo, assignment bertimbun timbun. Agak agak ar nak bagi assignment pun kan haha. Anyway, happy fasting ye kawan2! :)


Aww. Hensem jugak kartoon ni.

Ni pun ambik masa kejap nak tulis entry, tengah buat slide for presentation. I got 2 presentations this week. Plus assignments lain yang kena submit by this week. Lecturer plak garang garang. Garang sikit sikit takpe lagi. Tapi ni tak, garang nak mampos. Mau terberak kat situ jugak kalo kena tengking. Diorang depan kita je tunjuk garang, entah entah kat rumah, alolololoo manjanya.. Haha! Terus hilang kemachoan. 

Alrite, stop sini dulu. Nak sambung buat keje. :(



11 awek dan jejaka hot!:

Aku Afzal said...

tak boleh nak shout..ip saya kena banned ngan awak.nape ye?

Your IP address 203.82.92.33 has been banned from this shoutbox.

Please try again later.

iefa ujang said...

salam ramadhan Dr.milo...hr prtama puasa,sama mcm puasa time kecik2 dlu.sgt la lpr time tghri.ahaha

iefa ujang said...

milo...nape iefa xleh comment n tulis pape kat shoutbox milo.waaaaaaa...sedey ni...

MN said...

selamat berpuasa dear :)

milo said...

thanx all. Selamat berpuasa too :)

@Aku Afzal n Iefa : siriusly tak dapat shout??? huhu..soryy dear..tak tahuuu. i do nothing pon ngan shoutbox tu huhu :(

putra87­™ said...

salam ramadhan.. n slmt berposa...

alif haris said...

hahahahha .. scary betul nampaknya ..
sampai boleh terberak kt situ gak !!
dasat2 .. hehehe

btw selamat siapkan assignmnt n presentation tu ye ^^

KecohAbes said...

Slmt berpuasa jgk ekk.. :)

Abe Goreng said...

Slmt b,pose. :D

Update terbaru : Kentut Dalam Air Batal Puasa?

iyka zulaika said...

selamat berpuasa :)

milo said...

tq all. selamat berpuasa jugak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...