Selamat Tinggal Milo Historia :(



Salam korang korang :)

Dah lame tak post entry biaselah sebok dok urus mayat. Haha. Ok memang a little bit busy lately thats why there was no post for almost 3 days dah kan. And today im coming back just for saying goodbye to my blog. Huhu :( 



Tajuk kemain nak cari publisiti murahan dengan cipta tajuk kontroversi cenggitu tambah dengan buat muka masham-masham. Eeewww. Tapi aku tak tipu,  memang aku nak ucap selamat tinggal kat blog aku untuk 2 minggu. Kenapa? Kenapa?? Kenapaaaaa?

Ermm. Alhamdulillah mungkin dah sampai seru agaknya. Aku nak uruskan pasal perkahwinan aku dengan Pitbool ni. Cukuplah ambik masa selama 2 minggu untuk keluarga aku dan keluarga dia berbincang. Ohh pelislah milo, stoplah kau berangan. *seronok jugak kalo jadi realiti* oyeahh.

Aku sebenarnya dah nak exam. Sangatlah tak best exam lepas raya. Raya 30 Aug, exam 9 Sept. Kena balik KL balik by 2 Sept. So, I really need this 2 weeks time to focus on my study which covering up for 4 postings all together. Banyak siot. Esok dah nak balik Kelantan. Balik rumah tak sempat nak berbelog dah kot. Nak habiskan masa only for my family. Dah 2 bulan tak jumpa. Sirius rindu gila  :'(

Eh jangan rendu rendu kat ittew tau.

So dikesempatan itu, milo nak ucapkan kat korang2 :

 Eh, kad ni kite tak pinjam dengan abam google tau. Kite buat sendiri tau.
Kalau ade sape nak buat harta pusaka. Bolehla ambik tempek kat blog korang :)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Shopping Raya...

Harini baru berkesempatan bershopping raya uh. Itu pun sebab kelas abes awal harini. Belum sempat abes kelas lagi dah text Pitbool pujuk2 dia guna ayat geli mintak teman pi beli baju raya. Alhamdulillah berhasil. Lagipun beliau dah habes exam semalam. Daripada dia duk ngurat keling seblah umah dia baik dia teman aku.  

Gi shopping kat Shah Alam, jauh bebenor dari Selayang. Sebabnya Pitbool ada bukak puasa together with some ex-schoolmates dia kat sana. Aku pon tompang 2 kaki. Boleh makan free. Jimat gituu. Keh3.

So sekarang dah setel ! Tak payah dok pikir takdak baju raya, selipar raya, stokin raya lagi. Nak tahu tak??? Tengah2 semangat nak bayar baju yang aku pilih tadi, tup2 bukak beg tengok2 purse tak bawak. Arghhh. Stress gila. 

" OMAIGOD sayang!!! Pelis, percayalah I tak sengaja, purse I tertinggal dalam beg pegi kelas. I lupa nak ambik tadi boh dalam beg dating. Bukan sengaja I nak kikis duit you." Haha cantik punye ayat.

Adoiiiii, malu weh kat akak jual baju tuh. Sah2 dia ingat aku sengaja tak bawak purse sebab nak soh boypreng bayarkan. Aku nampak dia dok bisik2 kat kawan sebelah dia angguk2 geleng2. Damn. 

Pitbool tengah selongkar henpon aku. Nasib baik tak terkantoi dia bermadu dengan seploh orang (retis). 
Btw, thanx a lot sayang for accompanying me <3


Okeylah sampai sini je kot untuk kali ni. Milo mintak maaf  banyak2 dari hujung rambut ke hujung kaki kalo ada wat korang terasa terguris tercalar dan terterter lagi yek. Jumpa lagi next 2 weeks! :)

p/s: Doakan saya selamat pulang ke kampung esok. dan Doakan kejayaan saya untuk exam nanti . Thankyou :)


17 awek dan jejaka hot!:

wachak said...

assalam milo

semoga dipermudahkan segala urusan oleh Nya dan selamat hari raya eidulfitri. Bila dah raya jgn lupa nk exam ... ha33

aiNa yaZiD said...

milo~!! selamat hari raya...(^^,) semoga raya tahun ni membawa 1001 kenangan..=) bdw, nak exam tu study tau..hehehe.

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

siap selongkar hp..:) bgs2.sama la cm abg jgk.

slmt hr raya milo.

Akmal Hadi said...

Happye nyer..:)

sifu im said...

ok selamat tinggal juliet..haha



selamat hari raya

Cik Ca'ah said...

gud luck milo cyg :)

iefa ujang said...

cpt balik.t nak dgr milo mmbebel ag.gud luck tuk exam 2 ye ^_^

miss aNayiL said...

alahaiii, bes nye dapat kua beli baju raye...jeles bhai jeles..!

Akmal Hadi said...

untung lerr...:)

chae ra said...

bye2 milo..nnt da free jgn lupe jenguk chaera ye..
awal bebeno nk blk kl..kite 8hb bru nak balik u..

alif haris said...

hahahahaha !! yeke tak sengaja tu ?? :D

papepon selamat hari rya milo :)

ubi said...

oh..ehsemnye,seb baek aku bukan gay!

eesyaheera said...

Ini lah buah hati awak. Cecece, siap belanja baju raya. Selamat hari raya Mel. Good luck untuk exam

milo said...

@wachak: wsalam and thank you. dah lupe pun nak exam. hehehe :P

@aiNa yaZiD: Selamat hari Raya too aina..dah kena start study dah wuwu

@Iz.Eusof (Abg Stalker: hehe biaselatu..selamat hari raya too:)

milo said...

@akmal hadi: happy :)))

@sifu im: haha! baikk romeo. aww aww..

@Cik Ca'ah: thanx carah cayanggg! :)

milo said...

@iefa ujang: im back dear :)

@miss anayil: haha. die pun!!! :P

@chaera: InsyaAllah chaera :)

milo said...

@alifharis: haha.betul tak sengaja..haha

@eesyaheera: pinjam kad kredit jelah ee. kikiki. btw tengs sayang :)

@ubi: haha. gay ke hape ni :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...