Aku Girlfriend Yang Syaiton


Assalamualaikum and Happy Celebrating 14th day of Ramadhan :)

Erghh Alhamdulillah Im deadly full with nasik kukus ayam berempah from bazar ramadhan Selayang. Justnow, I was having my breaking-fast time with my beloved Pitbool. Nak tahu tak this morning gigi bongsu Pitbool kena cabut and he was so in pain like 'nak mati' and then accidentally he was totally became multiple handome and kachak when he's willing to come bukak puasa dengan I though he's sick. Hehe. Macho lah you Pitbool. Puji boypren sendiri tak berapa nak salah kan? haha. And it actually happened after I texted him like this:

Me: Sayang, I dok  sorang-sorang. Housemates I ramai balik. Cafe kolej plak tutup weekend ni. I tak tau camna nak bukak puasa. .huhuhuhu.... *kasi panjang sikit huhu tu eyh*

Pitbool: Okey hun, tunggu jap eyh. Nanti I datang. I nak solat asar dulu.

Me: Tapi.....U kan sakit. Its okey *ayat pasrah*

20 minutes later......

Pitbool: Hun, I dah sampai ni.

Me: OMG!!! U btol2 datang ke?? Tunggu jap, tengah siap ni.

Pitbool: I kesian kat U, macamna U nak bukak puasa nanti?

Kesian, orang sakit gigi mane boleh nak makan banyak2. Nak minum air pun dah rasa sakit. Nak kunyah nasik lagi la sakit. Pitbool buka puasa dengan bubur nasik beli kat bazar je. hukhuk. Masa nak telan bubur tu mak aih sampai nak terkeluar air mata dia sakit sangat. Dah terkeluar dah pon tadi. Oups sory sayang terkantoikan you nangis. Aku plak sedap melantak nasi kukus sampai tak sedar boypren kat tepi tengah sakit. Dem! Syaiton punya girlfren. Sory sayang nyusahkan you. Kalau aku tak hantar mesej mengada2 mesti dia dah tak perlu susah susah datang dalam keadaan sakit macam tu. Sobs :(



p/s:  Padahal boleh je jalan kaki sensorang beli makanan kat kedai mamak depan kolej. So, Jangan jadi girlfren syaiton macam aku. Btw, thanx sayang.

9 awek dan jejaka hot!:

Cik Ca'ah said...

hehe
ala,biasalah,
u're his gepren
of cos la care kan,
klw dia x bawa awk kuar,
nak makan pe nanti?
hehe~

Lynn Rahman said...

ala sweetnya :)
tp gambar tu tak takut langsung. hihi.

milo said...

cik ca'ah:

tapiii ada jugak kesaitonan disituu..huhuuu

lynn Rahman:

hahaha..terrsilap edit buat muka senyum..

Dianaa said...

Atoto, untung la ada BF yang baik hati. Caring pula tu.

milo said...

:)

iefa ujang said...

alolo...sweetnyer!!!ok la 2.dia sggup ssh payah n hargai la dia :)

alif haris said...

laki mana yg tak syg pmpuan die :)
hehe ..
sanggup tu berkorban demi awek tercinta ^^

milo said...

iefa ujang & alif haris:

huhuhu....betol3..semoga dia sanggup berkorban lagi..hehe *evil* :P

echaRierie said...

eheh..x nates mn pun..
still care lg la..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...