Lagi Sihat Lagi Syokkkkkkk !!

Assalamualaikum to all bloggers and readers! :)

Amacam semua? Semua sihat-sihat je kan. Dah lama milo tak post something kat sini. Al maklumlah sekarang milo together with other posting-mates tengah busy duk buat research and organize for Health Carnival bertempat di Shah Alam. Fenin weiii feninnnn. Sory la kalo milo tak sempat nak g terjah or komeng komeng kat blog korang. I might be able to visit some of you, but definitely not all of you. Sorry k sayangs sekalian :(



Eh, sape-sape from Seksyen 30, Shah Alam or somewhere adjacent to it, why not korang datang memeriahkan lagi karnival kesihatan kami ni. Details:

Theme: 'Lagi Sihat Lagi Syok' 2011 
Venue: Kg. Jalan Kebun, Seksyen 30 Shah Alam
Date: 1 Oktober 2011 (Sabtu)
Time: 8am-2pm

Aktiviti cukup2 best! sume freeeeee. Takdak bayar2 naaaa. hehe


  • Saringan kesihatan PERCUMA/FREE health screening
  • Nasihat kesihatan PERCUMA/FREE consultation
  • Pameran kesihatan
  • >10 jenis sukaneka 
  • Kuiz- soalan senang je. tapi hadiah lumayan. haha. (aku yg buat kuiz tu)
  • Games
  • Goodie bag
  • Last but not least...........dapat jumpa milo secara LIVE. wakakaka (cam harem)



Ini jelah karnival yang mampu budak medic buat. Takde jemput retissss untuk nyanyi2 or joget2 pong. huhu. Apeapepon, pesanan penaja, tak payah la suruh adik2 or kakaks or abangs or makciks/pakciks/neneks or anaks korang ambik medic. Sangat2 S.U.S.A.H. Sometimes penah terpikir nak quit, but it's not the right choice isnt it? ape-apepon, another 1 year left. Pastu bole kawin ngan Pitbool and kerja same2. Awww. Gediksnyewwww :D  -mintak maaf, nasihat yg langsung tak membina. tengah tension keje banyak.


14 awek dan jejaka hot!:

aimi said...

medic ssh ek?? tp bler org tnye kite ambk koz pe.. kite jwb medic.. mdty org akn sanjung kite :)

ala 1.10?? org nk balik jb lh time 2....

lau x blh jumoe milo scare live kn3 :)

iefa ujang said...

medic mmg ssh.so,org mcm milo je bley wat.caiyokkkkk!!!gatai nk nikah dahh dia.wekkkkk3...gedixx.pitbool ada abg or adk llki x.ahahaha

milo said...

@aimi :yep medic for me sgt2 susah..n that sanjungan is no more there la sayang utk skarang ni...profession lain byk yg top2 apee :)

alaaa, jomla p karnival..hehe..kalo tak jadi balik jb, dtg tau :)

@iefa ujang: haha, milo ni pemalassss tegar tau tak..haha..aloooo, pitbool takde brothers laa..hihiiii..nak cup kee..haha :P

bella luna said...

jemput kite kat seksyen 1 boleh?hehe

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

part last paling best,dpt jmp MILO.haha..ada percuma air milo skli x? :P

cik mun said...

hahaha..even kitorang yg health sciences ni pun dah susah..medic lg yelah kan..

miss aNayiL said...

ohh gegel untungg laaaaaa....dpt keje sme2 ngn pitbool...jeles uu...

ade2mama said...

heheh.org sakit sedih..ny sakit ska plax ye ehehe..sia ade event lgy eheheh

syakey said...

nama kempen tak boleh blahhh


XD

alif haris said...

alif boleh datag ke ? hehe

dhiera said...

dulu pun selalu buat health screening tp kt rawang. hek
kenapa sampai pukul 2 je~

milo said...

thanx semua!!

@bella luna: omaigoddd jauhnye yang..hehe :P

@Iz Eusof: insyaallah aderr..heee :D

@alifharis: boleh!! yg dok klantan pn boleh kalo nak mai. haha :D

Cik Ca'ah said...

milo kuat
chayok2!
cpat abis stdy,blh kawin dgn pitbool
oyeah! :D

milo said...

haha..oyeahh! tu yg penting tu hee :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...