Kisah digelar lesbian bersama amoy


Dulu sampai nangis-nangis bila first2 tahu aku terpaksa menginap dalam hutan selama 2 bulan 11 hari. Aku dapat PLKN lah, dapat kat Baling, Kedah. Nangis sebab apa tahu?? Ramai cakap kat PLKN ada kes rogol, culik, patah kaki, patah gigi, patah belakang. Eh, takmao lah aku! 

Hey, aku pelatih kompani Charlie, Kumpulan 1/Siri 4 2007 di PLKN Kem Rekreasi Belia Baling. Ada sapa2 sekali ngan aku tak? Ketua pelatih tu handsome kan? ahahaha. Oh ya, kat sana semestinya ramai aweks and jejakas dari kedah.  

Kat dalam dorm, semestinya ada melayu, cina dan india. Dah dibahagi sama rata setiap dorm. Al-kisahnya dalam dorm aku ni ada la sorang amoy ni., dari Langkawi. Hamboiiiii bukan baik lagi ngan aku hokeyyy. Nak kata aku bawak 'baby' pegi plkn tak pulak. Kot2 la dia rindu nak baby dia sebab kat sana takleh makan baby. U tahu tak, I rimas asyik2 dia dok cakap I ni cute. 24 jam!!! Agak penat jugak la otot hidung aku duk kembang 24 jam.

Makin lama makin rapat. Makin lama makin baik. Aku plak makin lama makin tak sedap hati. Yelah kau, nak tido sekatil dengan aku plak tu. Dahla tak mandi pagi, tambah plak dengan peluh2 hasil dari duk berjemur tengah panas. Ada hati nak tido sekatil dengan aku. Sumpah bau masam.

Dia treat aku macam puteri okey. Bangun pagi tolong gosokkan gigi, tolong mandikan aku. Perghh. Bohong je tu.hehe. Bangun pagi je, time nak gi makan kat dewan makan, tengok2 makanan aku dah tersedia kat atas meja. Tak payah beratur panjang2. Begitu jugak time lunch and dinner. Untung disitu.. Kihkih. Macam-macam lagi dia treat aku macam pwincess youu. Hermm, kalauula dia lelaki.......aww awww..

Tapi aku memang tak suka dia wat camtu. Sebab orang dah pandang pelik. Lagipun aku tak suka dia layan aku sorang je macam tu. Kawan-kawan melayu yang lain yang rapat ngan aku dah syak something. Lagi satu! dah ada orang label aku lesbian!!! Siot la natang baby ni. Kalau nak jadi lesbo pon, pegi la carik amoy lain.



Dipendekkan cerita, time dah habis plkn tu, bas untuk pelatih Kelantan pulang bertolak pada pukul 5am. Dia siap tak boleh tidur sebab dah nak berpisah ngan aku. Kah kah. Aku plak tido mati siap termimpi mimpi lagi malam tu. Dia siap nangis lagi time aku naik bas. Aku pun nangis jugak tapi bukan untuk dia. Aku nangis sebab nak tinggalkan ketua pelatih yang kacak-macak tu. Hahaha. *ketua pelatih tu tak kenal aku pon.

Bila dok atas bas, dia mesej aku. *MILO, AKU SAYANGKAN KAU SANGAT2* Nak terberak aku baca mesej tu. Aku tak reply pon. Bila dah sampai kelantan, dia asyik call aku 24 jam. Dia ingat aku taknak mandi? taknak tido? taknak makan ke? Grrrrrr. Last2 aku tak jawab call and tak reply mesej dia. 

Dia tetap gigih berusaha demi meraih hatiku yang satu ni. haha. Dia topup kat aku berkali-kali sebab nak suruh aku contact dia. Tapi aku guna kredit tu untuk gayut2 ngan bf aku. hihiks.

Lepas tu aku decide nak tukar nombor baru. Pastu taktau malaun mana bagi update no baru aku kat dia. Dia kembali call aku selama 24 jam. MasyaAllah...gigih betul cina ni. and at last, aku menyamar cakap aku dah tak guna nombor tu. Wat suare Indon, dia pun percaya. Haha. Dan sampai sekarang dia buru aku. Mungkin dia nak cari aku sampai ke lobang hidung cacing kot?? 


p/s: Dia siap promote aku makan baby. Damn.

32 awek dan jejaka hot!:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

itu lesbian yg menyesatkn!eerr..ada apa dgn lesbo ==' lelaki tulen ni kn ado. :P

afzalsukasuki said...

ko lesbo!!kenapa?dah takde lelaki lain ke?aku pon boleh ape.kahkahkah

*bes gak ea bila orang treat kita cenggitu.berak pon orang cebokkan.haha

aimi said...

btl2 syg 2 :)

budakijaupendek said...

tak pernah diganggu lesbo.
tp bce entry mcm menakutkan je lesbo ni.
eeuuww..
bab promote makan "baby" tu kurang hajau. hoho

iefa ujang said...

eeeeee...geli mak ngan ko ni nokkk. eyerrkkkkkk!!!ppuan kot.eeeeeeeeeee...geli3.klu llki da lma trharu biru klu wat camtu,tp ni ppuan,kcau bilau hidup.ahaha

milo said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) tahu takpe..menyesatkan suh makan baby..eeeeeyek!

milo said...

@afzalsukasuki : haha! aku bukan lesbo lah! haha..ko try la soh kawan laki ko cebokkan..best ke x..hikhik

milo said...

@budakijaupendek : mmg kuang haja la..dia dok cakap baby sedap baby sedap..

milo said...

@iefa ujang : haha tau takpe..dahla bauk masham..cam haremmm..hihi

Mizz ErMa said...

tu sume pengalaman..hehehe =P

chae ra said...

yg jadi tukang bace pun da naik bulu roma..yang mengalami lagi la..ee..serammmm.....

Cik Azizah said...

hish lesbo pon jadi...berlambak laki tulen kat malaysia ni..kahkahkah

milo said...

@chae ra : serammm doee..kot2 la tengah tido tengah malam dia datang plok..haha

milo said...

@Cik Azizah : haha..komen tu untuk amoy tu kan kan? bukan tuk kite kan?? haha :P

syuha zulkifli said...

Huwww, gila amoi tuu. Untung lhaa Youu Milo.
Kehkeh
=,=

unieMARKS :) said...

hye awak . salam kenal. Awak comel sgt [jujur]
- AkuGay ;D

dhiera said...

uik, naseb kuat iman. mesti rimas ada orang nak berkepit 24jam dengan kite je kn?

Miss A said...

hish seriau betul baca cerita ni.. siap mesej ckp syg, tolong topup, pastu duk suruh kontek memanjang.. nasib baik dah tuka nombor... tolongla jgn terjebak ngn bnda2 ni.. harap minah tu insaf huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

gila betullah amoi tu..huhu..takut plak..

milo said...

@syuha zulkifli : kah kah.. sangat untung youuuu haha :P

milo said...

@dhiera : tersangatla rimas, lg2 pompuan..kalo laki takper gak..hihik

Asyila Zainuddin said...

wahhhh.. dahsyat la.. tu la, milo chumil sangat la tu.. heeee..

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

erk..takutnya..obsesi dah tuh..huhu...

ieyza afieyna said...

haha.. yeke..?
untung larr * gurau jerk..

payah juga ye .. mesti rimas sgt2 kn..

miratun madihah said...

dia teringin ada gff kot :D

ShahzCudin said...

mcm mna la awk tahan selama 2bln 11hr tu..ish3x..

Cik Ca'ah said...

hahaha
pelik2 btoi
ingtkan cina xdak yg macam tu
tp klw dia dpt detect blog milo ni mcm mna?

kui3^^

milo said...

@Cik Ca'ah : insyaAllah tak dapat detect..hehe :D

milo said...

@ShahzCudin : saya kuatkan iman supaya tak jatuh hati kt die..hahaha.. * sangat serabuttttttt.huuhu

khai said...

Amoy tu kacau gi x

Anonymous said...

makan baby? xfaham ape maknanya

Jhaa Najihah said...

Asal la die jdi lesbo. Sedangkn lelaki cina handsome2 kot. (mengatai jap) Hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...