cool tak gua??

salam.

entry rushing ni..gua baru sampai kat Bangi pukul 7pm. tadi gua dari selayang bertolak pukul 5pm. 2 jam gua melalak dalam kereta kawan gua, punyalah lama jam gila campo dengan hujan lebat. memanglah, semua nak balik kampung cuti raya cina kan~

mummy gua datang KL, gua nak balik kelantan, dia pulak datang sini. gua sedih gila. ingat nak jumpa dia puas2 kat rumah sebab dah lama tak balik cuti. dah la cuti seminggu je. sobs!! dia nak gi Bandung rupanya. hols without me! mummy gua tak bagitau gua masa dia beli tiket dulu2 lagi. :(

nasib baik dia tak g seminggu. kalo tak gua dah merajuk. skarang gua kat rumah kakak gua. esok mummy, kakak, brother, nephew, niece, terbang ke Bandung. gua terbang ke kelantan ngan kakak sorang lagi. sedih!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((( ohh bapak gua tak suka melencong. dia suka dok umah je.

mummy tanya nak ape? gua taktau kenapa gua cakap gua nak baju 'I LOVE BANDUNG'. any suggestions?? gua taknak lah Galang.

p/s: gua janji sama lu gua g visit lu after chinese new year.malam ni gua nak layan vampire diaries jap.hehe.
 eh, cool tak gua cakap gua??




19 awek dan jejaka hot!:

aimi said...

giler r... dokter milo skrg menjadi ganas.... lari pesakit lau dokter cm ni... ahahhahaahahha

kt bandung ade mee bandung x??? aahahahhahahahahahha

cian dokter kne tgal dgn mummy =P

Cik Ca'ah said...

oh.lu sunggoh kewlllllll :P

alif haris said...

erk .. tak cool la doc guna gua ..nnt patient seme takut .. :D

ieyza afieyna said...

haha.. memang cool la..hik3..

iefa ujang said...

x g bndung , bangi 2 pown da kira ok . happy holiday Dr.milo . . . ^_^

chae ra said...

cool giler lu cakap gua..hahaha...
ingat gangster mane la tadi...

Che'gu Anuar said...

Padan muka kena tinggal.. Kahkahkah.. Hehehe.. Jgn nangis naaa..Nanti den belanja eskrim.. Kelik kelate kawe kirim budu seboto.. Boleh..? -)

lia fen said...

kirim kan salam...hihihi fridge mgnet 1..

EyqaLuvender said...

cool gler...
rase sejuk iqa bace entry ni...muahahaha!

Liza Razak said...

ala..kesiannyer kena tinggal

milo said...

@aimi: hehe skali skala cakap lu gua ngn patient cool kan? haha..

mee bandung xde, air bandung ade laa..hihi :p

milo said...

@Cik Ca'ah: haha lu pun samewwwww kewl laa...haha :D

milo said...

@alif haris: yeke? dah try gune dah gua gua ngn patient, they seem like it!! haha :D

milo said...

@ieyza afieyna: kan kan kan??~~ hehe

milo said...

@iefa ujang: hehe thanks iefa! :)

milo said...

@chae ra: haha gangster pun gagster lahh heee :p

milo said...

@Che'gu Anuar: nk kirim budu sedozen pun buleh!! haha :D

milo said...

@lia fen: kirim salam kt galang ke ni? ke baim wong? hehe :P

milo said...

@Liza Razak: hehe dah nasib......huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...